søndag 16. oktober 2011

Halvtårsdag og mammabursdag.

Vi har bodd i huset vårt et halvt år!!  Jeg som føler at vi nettopp flytta inn...  Men denne helga er det altså gått et halvår siden vi flytta inn i påska 2011. 

Dessuten har vi brukt helga på å feire at jeg har blitt ett år gamlere.  Dagen ble feira med litt kaker og litt besøk, og en innsats sammen med hønseflokkmedeier-tante for å vinterklargjøre hønsehuset.  Vi rakk å legge plater på taket før kveldsmørket ble for mørkt, så nå er det helt tett og hønene bor igjen så tørt som de bør.  Nå mangler litt jobb på bakveggen som tidligere var "kledd" med en diger låve.  Etter at vi flytta huset må vi fikse litt på veggen for å få det lunere, og det håper vi å få gjort en dag ganske så snart.  Frosten på fredag er jo en påminner om snøen og vinteren som kanskje er rett rundt hjørnet. 

Ny, gul mummikopp, knallorange gerbera i potte, roser i fin fargemiks, garnvinne, diiiiger korktavle som skal modifiseres og fikses litt og spikerpistol så vi snart får fiksa taket i kjelleren.  Geniale gaver! :DIngen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...