torsdag 24. mars 2011

Kjøkkeninspirasjon

Forrige uke (15. mars) fikk vi endelig bestilt kjøkkenet vårt.  Det ble omtrent som blogga her, men vi bytta ut skap under oppvaksbenken med skuffer med plass til søppelsorteringssystem, og så bytta vi ut noen av skuffseksjonene så vi fikk en 80 cm-modul til, og en 40, heller enn to på 60.  Nå venter vi leveranse helt på tampen av måneden, og det gleder vi oss til!!  Rommet er, med unntak av litt listing, klart.  TIl og med pipa er pussa ferdig og mangler nå bare ett strøk takmaling ytterst.  Trappa kommer det en snekker og bygger for oss førstkommende mandag.
Selv om kjøkkenet er bestilt er det stadig gøy å lese om andres kjøkken.  Kjøkkenet skal jo fylles med møbler, tekstiler og sikkert litt annet småtteri også, så det er mye som ikke er ferdig enda.  Da er det gøy å hente inspirasjon fra kataloger og internett.  Det er nemlig utrolig masse lekre kjøkken "der ute".  Som dette for eksempel, med hjemmestøpt betongbenk.  Lekkert! 

Norske interiørblogger har akkurat hatt kjøkken-konkurranse med masse innmari fine kjøkken. Det er ikke alle kjøkkenene jeg ville bygd i mitt eget hus, men det er MYE inspirasjon å hente på å få se så mye stilige bilder!  Særlig falt Petchy sin knallgrønne 50-talls skuffseksjon i smak!  Inmari stili å se på, og gøy å ta vare på elementer av det gamle og kombinere med nye(re) kjøkkendeler.

Rommet vi har bygd er rimelig hvitt, så det må fylles på litt farge der inne.  Kjenner jeg meg selv rett blir det en del blått.  Det er liksom kjøkkenfargen det.  Men nå flytter vi inn til påske og vårstemning.  Kanskje vi skulle satse på en gul voksduk?  Da blir i alle fall treåringen glad, for han påstår at han "eeeeeeeeelsker gult" 
Gulprikkete voksduk fra stoff og stil

Den kommer til å passe perfekt til de gule påskeliljene jeg stadig drømmer om å rekke å flytte inn til. 

Et par sånne 50cl kopper fra Rørstrand til te står også på ønskelista.
Pergola fra Rørstrand

2 kommentarer:

Turid sa...

Hei Ingrid! Artig å se hvor langt dere har kommet med huset. Dere gjør det gjennomtenkt og grundig, mye arbeid, men det har dere igjen for :-)
Den voksduken har vi forresten på det store kreativitetsbordet på rommet til jentene, bare i lys grønn. Artig med polkadotter :-)

Klem, Turid

Ingrid sa...

Ja det er ufattelig mye både tankearbeid og praktisk arbeid. Og enda har vi ikke starta flyttinga og detaljmøbleringa :dåne: (som det heter på Tåkaspråk ;) ) Det gjenstår litt kan du si...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...