fredag 30. mars 2012

Rabarbrarapporten 4. En slags ettårsdag

I dag er det på en måte ett år siden vi flytta inn.  "På en måte" fordi det er ikke egentlig det, siden påska ikke kommer på samme dato hvert år, men denne siste fredagen før påske var altså innflyttingsdagen vår i fjor.  Det er rart, for jeg føler at vi har bodd her bare bittelitt.  At huset vårt er helt ferskt.  Men det er det jo ikke.  Det bare ser sånn ut når vi ser på alle kolliene som stadig ikke er utpakka, "ute" som på ingen måte er ferdig, og vaskerommet som fortsatt bare er et tomt skall av et rom...

Men selv om vi ikke er ferdige og ikke har bodd oss inn enda, så trives vi veldig godt, og vi er så innbodde at huset føles veldig som "hjemme". Jeg har posta veldig få bilder av huset innvendig tror jeg, og det skal jeg forsøke å gjøre noe med. Jeg har kjøkkenbilder liggende nesten klare, så de skal jeg forsøke å få ut ganske kjapt.  Enn så lenge noen magiske øyeblikk fra de første dagene i nyhuset.

Ola har starta første natta i nytt hus

Første tannpuss.  Badet var jammen heller uferdig ser jeg på bildet. 

Første morgen i nyhuset, og vi våkna til unger som haddet det SUPERT.  Sofaputene var flytta, men ikke sofaen, så da måtte det nesten bli en borg :)

Andre kvelden, og resten av sofaen hadde ankommet.  Far hviler.  Det var fortjent!! 

Freden har senka seg i huset.  Selv om innflytting var så magisk at jeg nesten kunne ønske å få gjøre det om igjen, er det ganske deilig å tenke på at vi har en påskeferie foran oss hvor vi i motsetning til i fjor (nesten) ikke har program.  Vi skal slappe av og kose oss, spise god mat, så en hel haug med frø og forhåpentligvis få oss en time eller to i en eller annen solvegg.  Kunne jeg attpåtil få til et dykk ned i en krim hadde jo det vært glimrende, men det tror jeg muuuuuligens er å sikte litt høy ;)  Med det været denne våren har budt på så langt er det muligens å sikte litt høyt å ønske seg et par timer i en solvegg også, men håpe kan jeg jo. 

Rabarbraen vokser ikke i ræserfart akkurat.  I dag har det snødd og rabarbraen er nå hvit og fin.  Før den snødde ned så den sånn ut.  Det går riktig veg i alle fall :)  Det er fasinerende å se hvordan det store bladet ligger bretta sammen nå når det er i ferd med å komme opp. 


Legg merke til særdeles voksevillig skvalderkål til venstre i bildet...

3 kommentarer:

Hvit Villa sa...

Så herlig! Fine små stoler barna har:) god påske!

Ingrid sa...

Ja ikke sant de er fine? De er arv fra barndommen til ungenes mormor og søstrene hennes.

God påske til deg også :)

Ingrid sa...

Ja ikke sant de er fine? De er arv fra barndommen til ungenes mormor og søstrene hennes.

God påske til deg også :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...