tirsdag 27. mars 2012

Kurvkursresultat

Kurset i kurvfletting (pilfletting heter det vel mer presist egentlig) som mamma og jeg har vært på er over, og her er resultatet.  Jeg laga den definitivt største kurva av alle kursdeltakerne, men det var med viten og vilje og ikke et resultat av sloms og slurv. (Viktig poeng, for det kan bære avsted og bli monsterkurv om man ikke passer seg litt ;) )  Kursholder var Lene Johansen som (selvsagt) er dansk og lever av dette.  Adresseavisa skrev om henne for noen år siden. 
Bilde fra adressa.no
Underveisbilder, jeg tror ikke jeg skal begi meg ut på noen forklaring.  Det siste av de tre bildene viser fransk sideflett.


Tunga beint i munnen...
Og her er resultatet.

Ikke heeeeelt rund men...


Den kan muligens likne litt på et fingerbøll.  Det er den IKKE... ;)

Det er i grunnen mer hensiktsmessig å bruke Amund som målestokk enn ei fyrstikkeske.  Han stilte mer enn gjerne opp på det så det ut som.  Kurva er tenkt brukt til leker på stua.

Jeg ble ikke ferdig med kurv nr to.  Den ble med hjem særdeles uferdig, og dessuten var jeg så misfornøyd at jeg plukka det meste av den fra hverandre da jeg kom hjem og skal gjøre den ferdig en av de nærmeste dagene. Så da gjenstår det å se hva jeg husker ;)  Men dette var gøy!  Nå gjelder det å finne materialer til videre arbeid.  Den som vil lese mer kan starte her:  Pilihjertet.dk

2 kommentarer:

Ambivalentica sa...

Så flink du er! Jeg har lenge hatt lyst til å lære å bruke never...nå ble jeg atter igjen inspirert.. *En vakker dag* :)

Ingrid sa...

Takk :) Så flott at du fant det inspirerende. Meld deg på kurs og sett i gang.

Jeg skulle også gjerne jobba litt med never og fått laga en ny kaffeboks. Det prosjektet får stille seg pent i kø sammen med alle de andre tror jeg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...