fredag 23. juli 2010

Litt ekstra lykke?


Denne ligger inni veggen vår. Et lite hjerte av den knallstive leira grunnen består av. Det er en koselig tanke at den ligger inni veggen vår, selv om gubbens tørre kommentar til det hele var "e vi itj lykkelig nok da?" Mainnfolk ass! ;)
Arbeidet går stadig framover. Nå er gulvet støpt. Det gikk tålelig bra tross stans på betongbila i det den rygga seg på plass og skulle svinge ut renna for levering av gulvbetong. Betongen som var bestilt kanskje litt i fasteste laget ble ikke mindre fast av denne ventetida, så jobben ble svært tung og ikke helt enkel. Deler av kjellergulvet skulle avrettes pga at det med tid og stunder skal legges varmekabler i det, men nå må vi muligens kline på noe greier på mer av det enn først tenkt. men pyttsan. Hva gjør vel litt ekstra jobb når vi har så himla mye fra før...
Svigers har dratt på ferie etter at betongen var klina utover, men mamma og pappa holder stand og har vært her i dag også for å hjelpe til med husbyggearbeid og barnepass. Utrolig deilig!! Deilig er det også at det har vært tørrvær i dag og at det er meldt bra vær denne helga. Livet for en husbygger blir altså litt enklere av det!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...