onsdag 10. mars 2010

Hustegninger

Her er tegninger av huset fra flere vinkler enn det som vises øverst i bloggen. Vi skal (FORHÅPENTLIGVIS!!) bygge på ca 4 meter i lengderetning, + et lite tilbygg på ca 14-15 kvadrat for å få plass til kjøkken eller allrom om du vil i førsteetg. Det utbygget som er på husets framside er der i dag. Vi skal kanskje bygge en takark over verandaen, det er et prisspørsmål. (Hører dere, Hamar? Send over en Lottomillion eller to!!) Nå begynner anbudene fra snekkerfirmaene å komme inn, og det kan vel se ut til at vi ikke skal ha den takarken... Da må noe annet gjøres med det påbygget som er der i dag, for det er litt klumpete. Ideer noen?
Her er bildene:
Huset fra veien. Her vises den omtalte takarken godt. Utbygget har pr i dag langt i fra så mange vinduer som på denne tegninga og utbygget framstår som en litt voldsom sak å ha i senter på et hus som får så tradisjonell fasong. Men noen vinduer vil nok gjøre seg, håper vi.


Her er den andre sida av husets framsinde. Her vises kjøkkentilbygget godt. Inni det blir det åpen himling :D

Her er husets bakside sett fra vegen, med bestefars verandadør. Huset ligger litt mer hevet opp fra bakken enn det som vises her (enn så lenge i alle fall). På baksida her er det derfor en liten veranda.

Og her er den siste vinkelen. Kjøkkentilbygg sett fra åkeren. De stooooore vinduene som er tegna inn er ikke der mer. Tanken var et kontrollert stilbrudd, men vi har slått det fra oss. Nå Blir det i stedet to tofags vinduer slik som på resten av huset, ett på hver "langvegg", og ett trefags vindu på gavelveggen.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...