fredag 31. desember 2010

Vi må visst pusse opp et barnerom til.

Årsaken er denne lille tassen


Vi blir, dersom alt går bra, en trebarnsfamilie i mai. :) Svangerskap er jo alltid litt spennendeskummelt, men nå er svangerskapet halvgått og ultralyd vel overstått, så da er det vel lov til å glede seg litt vel :) Kjønn vet vi ikke, men det spiller da heller ingen rolle. Lillebrøster er venta i slutten av mai, og blir etter all sannsynlighet familiens tredje maibarn. Man skulle tro vi opererer med brunstsesong her i gården, men riktig så ille er det nok ikke ;) Vi gleder oss imidlertid over at vi har vært heldige og fått til det vårbarnet vi ønska oss.

Vi kom ikke inn i nytt hus til jul. Svangerskapet har vært en medvirkende årsak til det, da de siste månedene har vært prega av lite overskudd og mye kvalme og etterhvert bekkentrøbbel. Men pytt. Det går nemlig stadig framover, og vi aner innflytting ikke så alt for langt der framme. Jeg lover og sverger at jeg skal oppdatere bloggen en dag i nær framtid. Kameraene skal uansett tømmes for 2010 snart, så da kommer det en gylden mulighet for å oppdatere bloggen med bilder av alt det nye. For det skjer mye nytt! Vi kan nå skryte på oss ny rålekker tapet på soverommet vårt, et avkledd tregulv med stort potensiale på Anes rom og stue og kjøkken klart for overflateoppussing. Alt av isolasjon og sponplater er på plass, og nå gjenstår nesten bare sjarmøretappen dvs de flatene som skal vises. Panel, tapet, tregulv. Vann og el-opplegg er godt påbegynt, og badet skal vi få noen til å ta for oss. Arbeidsmengden som gjenstår før vi kan flytte inn framstår derfor plutselig som overkommelig. Vi koser oss!!

2010 ble et travelt men veldig godt år på alle måter! Måtte 2011 bringe mye av det samme. Godt nytt år alle sammen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Ingrid.

Godt nyttår te dæ å dine. Å gratulerer me den kommende familieforøkelsen :)
Skull nesten tru d va nå spesielt i vatnet her på jobb gitt:):):)

Håpe di kjem dåkk greit inn i nytt hus ila det her nye året. Det virke no som om di byinne å nærme dåkk me stormskritt da.

Nyttårshelsing fra Anita å de andre nattenglan her på legevakta på nyttårsaften!!!!

Ingrid sa...

Takk :) Meget mulig deinn vannautomaten e litt småskummel kanskje? Pass dæ!! ;)

Håpe trøkket e levelig. Har hørt rapporter om rolige tilstander på byen pga det dårlige værvarselet. Håpe det slår positivt ut for dåkk på jobb. Vi snakkes :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...