torsdag 14. oktober 2010

Dagens innsats.

Jeg har debutert som panel-snekker. Fersk som jeg er tar det tid dette, men jammen blir det lekkert!! I dag kom jeg meg forbi vinuet uten problemer. I morra venter en ny langvegg. Rommet skal males eggehvitt tror jeg. Tekstilene blir blå, brune, orange (eller røde) og hvite.


Jeg har forhørt meg litt rundt om vedr sperregrunn som alternativ til kvistlakk. Det påstås at det skal holde i massevis, så jeg tror vi går for det. Det blir prøvekluten dette rommet, før vi tar laus på større rom som stue og kjøkken som også skal kles med panel. Dersom noen som leser dette har erfaringer med sperregrunn blir jeg VELDIG takknemlig for kommentarer ang dette med sperregrunn/kvistlakk.

2 kommentarer:

shg sa...

Nå har jeg bare brukt sperregrunning på gammelt panel som har vært malt før (men flasset av og nå skrapt ned), og der har jeg god erfaring. Sparer deg for et strøk maling i hvertfall.

Spurte på malebutikken hva jeg gjør når det kommer til nytt panel, og da anbefalte de to strøk sperregrunning for å gi nok beskyttelse over kvistene.

Lykke til med malejobben!

Ingrid sa...

Takk for svar :) Det er et lite rom dette, så jeg tror jeg tar sjansen og prøver med sperregrunn jeg altså... Maler jeg nå rekker jeg å observere i alle fall en måneds tid før vi skal begynne med de store rommene hvor det å måtte gjøre jobben på nytt pga dårlig resultet vil bli en adskillig større jobb.
Panelet er jo veldig ferskt, så jeg vil tro vi kanskje vil se tegn til at det evt ikke går bra nokså kjapt? Jeg skal oppdatere med resultatet i alle fall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...