onsdag 9. januar 2013

Godt nyttår!

Advent ble til jul ble til romjul ble til nyttår.  Jula er visst over, og med denne andre ukestarten i 2013 er det ikke til å komme unna at det har blitt ordentlig hverdag igjen. 


Jula i år ble ikke helt som planlagt for vår del.  Den drukna i litt for store doser sykdom og jobb, men vi kom ut av den med vettet, helsa og femiliesamholdet i behold og da skal man vel ikke klage ;)  Dessuten er det bare ca 10 mnd til jeg har tenkt å fyre opp til ny adventstid, så da er det bare å riste av seg det som ikke funka i år og glede seg til neste. 

Med årsskifte ser jeg at det hos seriøse bloggere hører til en årskavalkade.  Min årskavalkade får ungene mine stå for.  Her er bilder fra de siste 12 månedene.  Dette er bildene vi brukte i årets kalender som vi trykte opp og ga til besteforeldre og oldeforeldre.

JANUAR.  Ungene i finstasen etter juletrefest i barnehagen.  Sammenlikner man dette bildet med desemberbildet ser man at det skjer en hel del på et år!
FEBRUAR.  Familien på tur en nydelig vinterdag.  Mormor og morfar er fotografer.  Ola ser litt dopa ut, men dette var virkelig det nærmeste vi kom et bilde av oss alle i 2012...
MARS.  Nærtur til fjæra "vår".  Og mat må man ha ;)
APRIL.  Her er det lillebror som har ordna seg mat.  Han fant en pose frokostblanding i treningsbagen min, og gjett om han koste seg!


MAI.  Ola prater med en nyklekt kylling.  Kyllingene i kassa på kjøkkengulvet var hele familens kjæledegger i mai og juni.  Nå er de blitt store og bor i hønsehuset vårt.  Planen er et kull til til våren.


JUNI:  Storesøster Ane på skoleavslutningstur med klassekompiser og foreldre.  Veldig vått, veldig koselig!  Å se henne fungere godt på skolen med fag og venner gir mammaen ro i sjela!

JULI.  Ola i et fordypa øyeblikk på stranda i Roan på ferie.  Perfekt sand, perfekt vær, perfekt ro og fred.

 

AUGUST: Endelig badebaljevær!
SEPTEMBER:  Ane i naboens tre.  Et nokså vanlig syn.
OKTOBER:  Potetopptaking.  Ungene jobba som helter!
NOVEMBER:  Amund på 1,5 årsdagen.
DESEMBER:  Lillejulaften kveld og ungene er nydusja og, tradisjonen tro, kledd i nye nattdrakter.

Godt nyttår alle lesere!!
 
Måtte det nye året bli et av det gode slaget.  For min egen del håper jeg på litt roligere tider enn vi har hatt denne høsten.  Hverdag ned tre unger er travelt, men litt mindre sykdom hadde gjort mye.  Måtte det gå seg til etterhver som Amunds immunforsvar blir litt mer vant til barnehagen.  Ellers er planen litt flere turer ut i naturen fordi det gir god trim og god familetid, ta flere og bedre bilder og gjerne lære mer om bildebehandling og dessuten finne tid til mer strikk og sy enn det ble i 2012.  I tillegg må vi få gjort mer på huset.  Skal jeg driste meg til å sette mål må det være at vi innen utgangen av året skal ha vaskerommet ferdig og i bruk, kjellerrom med lagringsplass for kjøkkenting som ikke brukes så ofte på plass og i bruk og alle tre barnerommene rimelig ferdige med det som nå mangler av tapet, skapdører ++.  I tillegg vil jeg ha kveldssolveranda i år!  Det burde vi klare.  Burde... Nå har jeg sagt det høyt så da vi vel nesten ;)  Den som lever får se.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...