fredag 22. juli 2011

Ting og tang...

..."som folk neppe har bruk for", bør jeg vel føye til. Vi har i bunn og grunn nok av det meste, det avslørte flytteprossessen...  Men fine var de, lysestakene som Thomassons gård i Åre har bilde av på en nettsiden sin. 
Jeg aner ikke hva og hvor og hvem som har laget og solgt disse.  Noen som vet?  Jeg mottar veldig gjerne tips!

Knagger trenger vi faktisk og disse to er underveis hvis rom123 holder det de lover:  
Ser du bildet?  Det var ikke det største akkurat men jeg fant ikke større.  De blir til Ola sitt rom siden Ane har fått en sånn til å henge over senga si:
Likt må det jo være til de søte små.  Det gjenstår litt jobb på barnerommene og jeg leser ivrig blogger og blader for å finne gode løsninger på oppbevaring og inspirasjon til dekorative detaljer.  Har du linker til barnerom på nett så tar jeg gjerne i mot tips om det også.

Forøvrig går dagene med til sommergjester og ferie.  Det blir ikke de store reisene i år (heller), men det er godt bare å ha dagene hjemme og sammen og få tatt unna litt av det som skal gjøres i  og rundt huset.  Noen dager på hytta bevilga vi oss for ei uke siden, og det var deilig for det var to år siden sist vi var der.  Husbygging tar tid!!  Nå venter spaden og det som skal bli kjellernedgang samt et par ruller netting og en halvferdig hønsegård. 

2 kommentarer:

Turid sa...

Hei Ingrid, de t-lysestakene tror jeg kommer fra www.notonthehighstreet.com. Har ihvertfall sett dem der inne tidligere. Fant dem ikke nå, men mulig de kommer tilbake når vinteren nærmer seg.
Håper dere har det bra :-)

Klem, Turid

Ingrid sa...

Turid jeg digger deg! Takk for tips! Jeg fant dem ikke jeg heller, men jeg kan jo skrive og spørre. Samtidig som jeg handler litt andre ting kanskje. Hjelpe meg de hadde mye fint! Skummelt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...