tirsdag 5. april 2011

Vann på badet!!!!!

Jeg har vel aldri noen gang i mine levedager blitt så glad for å kunne skru på ei vannkran og se vann renne ut!!!  Rørleggeren har vært der i dag, og montert varmvannstank i kjelleren + noe koblingsskapgreier (som slett ikke er mitt sterke felt nei ;) )  og altså vask m skap, do + spyleknapp og blandebatteri til dusjen.  Dolokk, dusjgarnityr og vegger til dusjen kommer til uka.  På kjøkkenet er det også jobba litt så det er klart for videre kjøkkenmontering og så påkobling av vann og avløp til oppvaskmaskin og oppvaskbenk m blandebatteri til uka. 

Ungene, mamma og pappa har vært med på inspeksjon.  En boblende Ola hadde slett ikke tid til å stå i ro og samarbeide med mobilen om et skarpt bilde ;)


Det har vært en kommunikasjonssvikt mellom oss og rørleggeren, så det er montert feil blandebatteri på vasken på badet.  Men det kan vel fikses tenker jeg.  Batteriet vi skal ha er av denne typen (en litt lavere type enn den jeg har vist fram bilder av tidligere):


Dusjbatteri som egentlig er et badekarbatteri sånn at vi får tut til å fylle vaskebøtter ++ så vi slipper å gjøre det via sparedusjen.  Dusjgarnityren er jeg jammen usikker på hvordan blir til slutt, men det blir en enkel en fa FMM.Do og spyleknapp.

Vask + skap m skuffer fra Ikea. Dette er skap fra serien "god morgon". I følge flere innlegg på byggebolig.no er dette en serie som holder kvalitet helt på høyde med andre og LANGT dyrere baderomsinnredninger, så da velger vi å satse på den.

Til helga kommer elektrikken og kobler strøm på varmvannstanken.  Da skal jeg dusje på NYTT BAD!!  :D

2 kommentarer:

Trådsnella sa...

Herligt! Man blir utrolig glad for slike "selvfølgeligheter" når man har vært gjennom en lang byggeprosess, med venting, forsinkelser og irritasjoner! Det vet jeg ALT om ;) Blir gøy å se hvordan dere får det tilslutt!

Vi har god morgon skapet på et av badene våre og kunne fint anbefalt det til andre igjen! Helt på høyde med andre som du sier!! og fint er det også ;) Vi har "pimpa" det opp med en kul kran vi også!

Silje

Ingrid sa...

Godt å høre at det ikke er bare jeg som blir skrullete av rennende vann ;)

Og så er det bra å høre flere som er fornøyd med baderomsinnredninga til Ikea. Prisforskjellen er så himla stor at det er litt vanskelig å tro at det er like bra. Men jeg mistenker mange andre leverandører for å overprise varene grundig så jeg har ingen store betenkeligheter med å ta sjansen. Vi får bytte senere evt. Vi kan kjøpe noen skap til Ikeapris før vi tangerer prisen på mange av de andre leverandørenes varer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...