onsdag 15. september 2010

Tak over hodet!


Vi har fått oss tak! I alle fall et halvt ett. Dette blir så bra, og jeg er så GLAD vi ikke gitt for svart tak, men dette grå taket som jeg føler meg bombesikker på at kommer til å bli knallfint til hvitmalt vegg. I morra legger de vel tak på andre sida, og der er størstedelen av veggen hvit (mangler ett strøk) så da får vi litt bedre inntrykk av hvordan dette blir.
Bloggen har vært noe forsømt i det siste... Jeg har masse bilder og noe tekst, og tanken er å legge inn tilbakedaterte innlegg etterhvert som jeg rekker det. Det er jo byggedagbok også dette, så det er gøy å ha for ettertida tenkte jeg.

Status pr nå er at tilbygget er nesten tett (som dere ser), drenering + septik + avløp er så godt som ferdig, farfar er innflytta i nyoppussa førsteetg, loftet er stort sett rydda, og klart for å bli pussa opp bare vi kan få tak i de hersens materialene (nei, jeg disponerer ikke bil med henger så jeg får fiksa det selv). Det går framover, men det føles litt trått. Innflyttingsdatoen er pt meget usikker, men jeg lever jo stadig i håpet om at vi skal rekke det til jul...


1 kommentar:

Anonym sa...

så fint :D Arti å sjå at det bynne å ta form!

(Mette Karin her forresten, mått velg anonym når æ skoill skriv kommentar) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...